IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън: Британска кралска особа ме покани на парти с наркотици и оргии

24 април 2024 08 40

Актрисата твърди, че случаят е от 2014 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Откровенията на Ребъл Уилсън относно личния ѝ живот продължават и са все по-шокиращи.

В мемоара си Rebel Rising 44-годишната актриса разказва в детайли за момента, в който е била поканена на парти от неназован член на британската кралска фамилия през 2014 година. Докато е била там, между хората се предавало нещо, приличащо на наркотичен бонбон, а жените нарочно били повече от мъжете.

„Получих покана в последния момент за парти на технологичен милиардер – мъжът, който ме покани, беше 15 или 19-и в линията за наследяване на британския трон. Тогава той каза на мой приятел, че са им нужни повече момичета“, пише Уилсън в книгата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Ребъл описва неназованото място като ранчо, намиращо се извън Лос Анджелис. Темата била средновековна, затова тя се облякла като „едро момиче, допълвайки тоалета си с конусна шапка“. Според Уилсън, тоалетът ѝ бил право в целта.

„Купонът беше лудница. Мъжете се състезаваха на коне в полето, момичета, облечени като русалки, бяха в басейна... Имотът беше огромен и тъй като беше доста път с кола, на хората бяха предоставени стаи, за да останат през нощта“, пише още актрисата.

След това тя си спомня, че е видяла неназованата кралска особа, докато партито се развивало. „Гледам британската кралска особа, докато непрекъснато повдигам гърдите си... Имаше огромна частна атракция с фойерверки и изведнъж стана 2 през нощта, когато един човек излезе с голяма табла, натрупана с нещо, което изглеждаше като наркотични бонбони“, каза Уилсън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Щастлива че е била почерпена с нещо сладко, тя попитала какво всъщност получава, след което разбрала, че е наркотик. „Обърнах се към сценариста, с когото разговарях. Той ми каза, че това е за оргиите... те обикновено започвали по това време на нощта“.

Когато обмислила много добре какво точно е чула, актрисата най-накрая разбрала молбата към нейния приятел преди началото на партито. „Сега коментарът на кралската особа за нуждата от повече момичета имаше повече смисъл. Не говореха за старите партита, където момичетата и момчетата танцуват спокойно. Те говореха за оргии!“, пише актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Тя отбелязва в мемоара си, че не е имала никакъв интерес да бъде включена в подобни действия. „Няма нужда да казвам, че си хванах полата на дългата рокля и избягах от мястото с всичка сила“, пише звездата.

Това е поредната бомба, която Ребъл хвърля с издаването на книгата си. В мемоарите тя също пише, че йордански принц ѝ е предложил 2 милиона долара за уикенд заедно, но тя е отказала. Другото значимо и познато име е това на Саша Барън Коен. Уилсън обвини колегата си за непристойно поведение по време на снимките на общия им филм „Братята Гримбси“ през 2016 година.

Ребъл Уилсън с нови обвинения към Саша Барън Коен – унизил я на снимачната площадка

Нова война в Холивуд – Ребъл Уилсън нарече Саша Барън Коен „задник“

Актрисата си спомня, че е била уплашена, докато била с Коен, след като той многократно я молил да се снимат без дрехи. По думите ѝ, актьорът също така е поискал от нея да постави пръста си в дупето му, на което тя отказала. Уилсън пише, че е изпитвала отвращение, когато е трябвало да целува колегата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brothersgrimsby

„Докато напълно оценяваме важността от споделяне на такива истории, тези демонстративни и фалшиви твърдения са пряко опровергани от обширни подробни доказателства, включително документи от това време, филмови кадри и разкази на очевидци преди, по време и след продукцията на филма“, каза представител на Коен.

Съвпадение или не, само няколко дни след откровенията на Уилсън, Саша Барън Коен и съпругата му Айла Фишър разкриха, че се развеждат след повече от десетилетен брак. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари