IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилиян Петров показа порасналия си син, който досущ прилича на него

23 април 2024 14 40

Футболистът честити 17-ия рожден ден на по-малкото си момче

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Стилиян Петров сподели рядък семеен кадър в профила си в Instagram с по-малкия от двамата си синове – Кристиян. Бившият футболист направи това преди няколко дни, за да почете своя наследник по случай рождения му ден.

Петров качи снимка със своето русо момче, което видимо доста прилича на него самия, а до нея трогателно написа: „Честит 17-и рожден ден, КП! Нека щастието бъде твоят верен спътник през целия ти живот.“

Снимката е коментирана с емотикони – червени сърца и от съпругата на футболната ни легенда – Паулина Петрова. 44-годишният бивш играч на „Астън Вила“ и „Селтик“ и красивата му половинка имат и още един, по-голям син, който носи името на баща си – Стилиян, и вече е на 21 години.

Семейството от много години живее в Обединеното кралство и по-точно в Бирмингам, като е известно, че момчетата на Стилиян също тренираха футбол, но не е ясно дали правят планове да поемат по пътя на баща си.

Стилиян беше в екипа на Димитър Бербатов в битката за президентския пост в БФС, но след загубата на конгреса той обяви, че се оттегля завинаги от българския футбол.

Роденият в Монтана български спортист и чаровната Поли са заедно от 23 години, като се запознават малко преди той да замине да играе в Шотландия. Впоследствие фината блондинка се оказа голямата опора на Стилиян по време на битката му с левкемията.   

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари