IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мисия невъзможна: Ирина Шейк си търси много богат, известен и красив мъж

26 април 2024 10 30

След като романсът ѝ с топспортиста и хубавец Том Брейди не просъществува

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ирина Шейк си търси нов мъж, след като връзката ѝ с пенсионираната звезда на NFL Том Брейди се провали. Изискванията на руската красавица обаче никак не са малки и не са много ергените по света, които отговарят на всичките ѝ условия.

„Тя си търси мъж, но може да избира от наистина много малка група“, казва източник, близък до модела пред сайта Page Six. „Тя се нуждае от известен, добре изглеждащ и наистина богат мъж. Но колко такива свободни мъже има? Пет, десет?“

Проблемът е, че Ирина винаги е имала само много елитни гаджета, а именно Кристиано Роналдо, с когото беше заедно около шест години, Брадли Купър, който е баща на 7-годишната ѝ дъщеря Леа и Том Брейди, с когото се виждаше няколко месеца миналата година. Тя изкара и по една лятна свалка с рапъра  Кание Уест и с Вито Шнабел, който е богат и красив собственик на галерия в Ню Йорк.

Според източника Шейк се оглежда за мъже не само в САЩ, но и в Европа. Дори се говори, че е хвърлила око на един друг Том и по-точно на необвързания Том Круз, въпреки че звездата от „Мисията невъзможна“ и „Топ Гън“ е доста по-възрастен от мъжете, с които тя е излизала досега. Реално тази мисия изглежда възможна, тъй като последната приятелка на Круз беше рускиня – бивша съпруга на олигарх, която живее в Лондон, където напоследък се е установил и той. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

38-годишната Шейк, която краси последната корица на Vogue Italia, ще присъства другата седмица на бала Met Gala в Ню Йорк, който е известен като „Оскарите на модата“ и се организира от списание Vogue и Института за костюми на Metropolitan Museum of Art, всяка година в първия понеделник на май месец.

Шейк за последно беше на крилете на любовта с 46-годишният Брейди, който е бивш съпруг на нейната колежка от модните подиуми – Жизел Бюндхен. Двамата бяха забелязани заедно за първи път през август, след като се бяха срещнали на звездна сватба в Италия през юни.

За последно Ирина и Том бяха видени заедно в средата на януари в ресторант Fouquet’s в Ню Йорк. Още през септември обаче източници казаха пред медиите, че пенсионираният куотърбек няма намерение да се обвързва сериозно към момента и че гледа на отношенията си с Ирина като на нещо преходно.

Колкото до бившия официален партньор на Ирина – Брадли Купър, в момента той има сериозна връзка с модела Джиджи Хадид.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари