IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

13 години семейство – Кейт Мидълтън и принц Уилям с непоказвана досега сватбена снимка

30 април 2024 10 30

Принцът и принцесата на Уелс се ожениха на 29 април 2011 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън и принц Уилям отпразнуваха сватбената си годишнина със специална снимка, която досега не бяха показвали пред обществото. 

На 29 април принцът и принцесата на Уелс отбелязаха 13 години брак и публикуваха непоказвана досега сватбена снимка в чест на специалния повод. Кадърът бе качен в профила на семейството във всички социални канали, а под него беше написано просто „Днес, преди 13 години!“.

Черно-белият портрет показва принц Уилям и принцеса Кейт, застанали усмихнати един до друг, като кралската булка държи сватбения си букет, направен основно от момина сълза, което бе любимото цвете на покойната кралица Елизабет.

Кейт блести в тиарата Cartier Halo на покойния монарх, която е комбинирала с булчинската рокля от Alexander McQueen, направена по дизайн на Сара Бъртън. Тоалетът се отличава с V-образно деколте и дантела, покриваща горната част. От своя страна, принц Уилям е облечен в съвсем различна униформа от тази, която носи по време на церемонията в Уестминстърското абатство. Докато сватбеният му тоалет бе съставен от червена туника на ирландската гвардия, на която той беше командващ офицер по онова време, докато принцеса Кейт не го замени през 2022 година, принцът се е пременил в черна униформа на кавалерийския полк на британската армия. 

Според описанието, снимката е направена от Мили Пилкингтън. Тя е отговорна и за направата на снимката на крал Чарлз и кралица Камила, която бе използвана за отпразнуването на първата им година на трона. Пилкингтън също така застава зад камерата за рождените портрети на трите деца на Уилям и Кейт – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи – публикувани миналата година.

Малко след като кралското семейство сподели сватбената снимка на принца и принцесата на Уелс, Пилкингтън се похвали и в собствения си профил в Instagram. „Пожелавам на семейство Уелс много щастлива сватбена годишнина. Не мога да повярвам, че изминаха точно 13 години от момента, в който направих този портрет. Много съм поласкана и за мен беше чест, че те изразиха желание да го споделят“, написа фотографката.

От Уестминстърското абатство също почетоха годишнината на Уилям и Кейт, споделяйки видео в социалните мрежи. На него се вижда как младоженците напускат лондонската забележителност след вричането им във вечна вярност през 2011 година. Камбаните звънят заедно с аплодисментите на публиката, докато двойката се качва в кралската карета за своето първо пътуване до двореца като съпруг и съпруга. Те са последвани от цялата фамилия, включително принц Хари и Пипа Мидълтън.

Принц Уилям и принцеса Кейт се запознават като студенти в университета „Свети Андрю“ в Шотландия през 2001 година и се женят на 29 април 2011 година. Кралица Елизабет им дава титлите херцог и херцогиня на Кеймбридж още на сватбения им ден, след което двойката посреща три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, които са съответно на 10, 8 и 6 години.

Принц Уилям с първи думи след новината за рака на Кейт Мидълтън

Начинът на живот на Кейт Мидълтън се променя на фона на лечението от рак

Кейт Мидълтън е болна от рак

Сватбената годишнина идва малко след завръщането на принц Уилям към кралските задължения за първи път, след като принцеса Кейт сподели, че се лекува от рак. Тя обяви новината в специално видео в социалните мрежи, където разкри, че заболяването е било открито след последващи тестове след коремната ѝ операция, направена през януари.

Кралската особа помоли обществеността за уединение и пространство, докато тя и Уилям обяснят на децата си каква е ситуацията и вземат общо решение как да се справят с нея.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари