IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-стилните звездни двойки на Met Gala 2024

7 май 2024 12 30

10 двойки-знаменитости, които превърнаха появата си на червения килим в модна, но и романтична среща

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Балът Met Gala се проведе на 6 май 2024 г. в Ню Йорк в Музея на изкуствата „Метрополитън“. Създаването на страхотна визия на червения килим за въпросното ежегодно събитие, считано за „Модните Оскари“, е трудно дори за звездите. Но и тази година много звездни двойки не ни разочароваха, появявайки се в пълния си блясък, но като добавиха и щипка романтика, внасяйки още повече магнетизъм.

Тези двойки-знаменитости намериха отличен баланс в тоалетите си, така че хем да си отиват, хем да са различни, хем да не се засенчват един друг. А ето и кои бяха двойките, които изглеждаха най-невероятно, но и в същото време много деликатно, на това голямо модно събитие:

Основателят на Amazon Джеф Безос пропусна червения килим на Met Gala, но се присъедини към годеницата си Лорън Санчес вътре на събитието. Това беше нейната първа поява на галавечерта и тя носеше рокля в черно и бяло на Оскар де ла Рента.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Съпрузите Хана Багшоу и Еди Редмейн изненадаха фотографи и присъстващи като се появиха в сходни рокли на Стив О Смит. Еди отдавна е известен с това, че има нехарактерен, чудат стил на червения килим като и този път не успя да разочарова модните критици.

Еди Редмейн

Еди Редмейн и жена му; Снимка: Getty Images

Киърън Кълкин и Джаз Чартън също зарадваха феновете си на червения килим, не само със слънчевата си визия, но и с чувството си за хумор, както и с позитивното си излъчване.

Кириан Кълкин

Кириън Кълкин и жена му; Снимка: Getty Images

Бари Кеоган и Сабрина Карпентър за първи път се появиха заедно на звездно събитие. Нашумелият напоследък актьор носеше костюм от тъмно злато с голямо деколте, а певицата, която подгрява турнето на Тейлър Суифт, носеше черна рокля тип русалка със синя долна част.

Чейс Стоукс и Келси Балерини бяха може би една от най-сладките влюбени  двойки на модното събитие. Актьорът носеше разкопчан черен костюм с пайети, под който беше гол и демонстрираше стегнато тяло, а кънтри певицата носеше розово-оранжева прозрачна рокля на цветя.

Келси Балерини

Келси Балерини и Чейс; Снимка: Getty Images

Кийт Ърбан и Никол Кидман винаги се появяват в пълния си блясък на подобни събития като и този път не разочароваха феновете си. Щастливата австралийска двойка мина по червения килим в графична визия. Кънтри певецът носеше черен смокинг с бели риза и папийонка, а актрисата носеше черно-бяла рокля без презрамки.

Никол Кидман

Никол Кидман и Кийт; Снимка: Getty Images

Актьорът Ейдриън Броуди се появи с дългогодишната си любима Джорджина Чапман (екссъпругата на Харви Уайнстийн) като и двамата впечатлиха с красива, но деликатна визия. Той носеше черен смокинг, с акцент а тя – синя рокля на венчелистчета без презрамки с черно наметало.

Ейдриън Броуди

Ейдриън Броуди и Чапман; Снимка: Getty Images

Новозеландският режисьор Тайка Уайтити и британската попзвезда Рита Ора се появиха на модното събитие в съвпадащи арт тоалети, които грабнаха аудиторията. Рита носеше разголена рокля с много ресни в приглушени цветове, а Тайка беше заложил на кожен кафяв костюм и вратовръзка.

Рита Ора

Рита Ора и Тайка; Снимка: Getty Images

Лусиана Баросо и Мат Деймън изглеждаха по-щастливи от всякога, на MET Gala 2024. Дългогодишните съпрузи се появиха в класическа визия – холивудският актьор носеше черен смокинг на червения килим, а аржентинската му любима беше избрала дълга бяла рокля без ръкави, но с шал около врата.

Мат Деймън

Мат Деймън и Лусиана; Снимка: Getty Images

Крис Хемсуърт и Елза Патаки (на основната снимка) внесоха още божествен австралийски чар и романтика на събитието. Съпрузите не спряха да се гледат влюбено, докато носеха дрехи в подобни цветови и по-точно неутрални палитри.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

ИВАНОВА ( преди 1 седмица )