IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана, Бен Афлек, Блейк Лайвли и още звезди, които не бяха на Met Gala

7 май 2024 14 30

Защо не уважиха поканите си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тазгодишната Met Gala беше изпълнена със знаменити имена от света на модата, киното, спорта и телевизията. Поканите за най-бляскавото събитие се раздават почти година преди първия понеделник на май, като звездите рядко пропускат да ги уважат. Подобна чест не се дава на всеки, така че билетът за Met Gala се счита за златен и този, който го получи, се опитва да блесне на червения килим по всякакъв начин.

Тази година обаче имаше няколко звезди, които не успяха да стъпят на червения килим, въпреки поканите си. Феновете знаеха за част от тях, но отсъствието на други искрено ги изненада.

Редовните посетители на Met Gala, като Риана, Блейк Лайвли и Кейти Пери, пропуснаха събитието с дрескод „Градината на времето“ и тема „Спящи красавици: Пробуждане на модата“ поради различни причини – от натоварен работен график до вирусна инфекция. Някои двойки пък се разделиха, като само единият от партньорите се появи на бляскавия бал.

Разберете защо Бен Афлек не беше до Дженифър Лопес, какво възпрепятства Тейлър Суифт и Риана, както и още други причини, поради които редовни звезди не бяха на тазгодишната Met Gala.

Риана

Всеки очакваше да види какво ще облече Риана за Met Gala 2024, но надеждите на феновете се изпаряваха с всяко пристигане на друга звезда. След като червеният килим беше прибран и балът продължи зад затворени за медиите и фотографите врати, от списание People съобщиха, че Рири е болна и затова няма да присъства.

риана и

Риана и A$AP Rocky. Снимка: Getty Images

Според източник, изпълнителката не е имала възможност да продължи традицията си на Met Gala заради вирусна инфекция, която я е повалила само няколко дни по-рано. Риана е чест гостенин на модното събитие, като през последните години се появява заедно с приятеля си A$AP Rocky. Рапърът също е с отсъствие от тазгодишната гала, като най-вероятно е останал у дома, за да се грижи за любимата си и двете им деца.

Тейлър Суифт

Тейлър Суифт,

Снимка: Getty Images

Малко преди първия понеделник на май стана ясно, че Тейлър Суифт няма да бъде в Ню Йорк за Met Gala. Вместо това, носителката на 14 награди „Грами“ ще се фокусира върху репетициите за подновяването на турнето си Eras, което съвсем скоро ще започне своята европейска част. Първото участие на Суифт на Стария континент е в Париж на 9 май.

Блейк Лайвли

Блейк Лайвли

Снимки: Getty Images

Безспорно една от най-бляскавите звезди на червения килим на Met Gala всяка година е Блейк Лайвли. През 2022 година тя получи бурни овации за избора си на рокля, изработена в цветовете на Статуята на свободата. Тоалетът променяше нюансите си под светлината на прожекторите, впечатлявайки не само фотографите и феновете, но и всички останали присъстващи. Официалната причина за отсъствието на Блейк не е ясна, но е напълно възможно да е свързана с натоварения ѝ работен график.

Бен Афлек

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

Тази година Дженифър Лопес беше един от домакините на Met Gala, но пристигна сама. Въпреки че се очакваше тя да бъде придружена от съпруга си Бен Афлек, актьорът не я подкрепи заради работни ангажименти. В момента той снима филма The Accountant 2 в Лос Анджелис.

Лейди Гага

Лейди Гага

Снимка: Getty Images

Въпреки че изминаха години от последната поява на Лейди Гага на Met Gala през 2019 година, изпълнителката трудно се забравя. Тогава тя показа не една, не две, не три, а цели четири различни визии, докато се изкачваше по емблематичните стълби на музея „Метрополитън“. Тази година обаче Гага реши да се фокусира върху работата си и измисляше песни, вместо да се съсредоточава върху модните тоалети в Ню Йорк.

Кейти Пери

След като пропусна миналогодишната Met Gala, Кейти Пери не се появи и тази година, но все пак показа на феновете какво би носила, за да се впише в дрескода „Градина на времето“. Тя сподели своя снимка, направена с помощта на изкуствения интелект, на която носи флорална рокля. „Не успях да стигна до Met, трябваше да работя“, написа Пери в социалните мрежи.

Кейти Пери

Снимка: Getty Images

Последната поява на певицата в Ню Йорк бе през 2022 година. В момента тя е заета с предаването American Idol, което я възпрепятства отново да се изкачи по емблематичните стълби.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари