IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен е дълбоко обидена от шегите за брака ѝ с Том Брейди

7 май 2024 17 50

Бившият играч от NFL беше подложен на серия от „подигравки“ в шоу на Netflix

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Жизел Бюндхен определено не е била впечатлена от шегите, свързани с разпадналия ѝ се брак с Том Брейди, които бяха направени по време на комедийно шоу на Netflix.

Бившият играч от NFL беше почетният гост в поредния епизод от The Greates Roast of All Time в Калифорния, където на сцената се качиха няколко известни имена, за да изсипят най-искрените си и забавни подигравки и обиди към него. Сред тях бяха Кевин Харт, Джулиан Еделман, Роб Гронковски, Ники Глейзър, Дрю Бледсоу, Ранди Мос и Ким Кардашян. 

44-годишният Кевин Харт беше водещ на шоуто и не пропусна да се пошегува с новото гадже на Бюндхен, нейният треньор по жиу-жицу Хоаким Валенте. След това Ники Глейзър използва своята 15-минутна слава, за да се подиграе с разпадналия се брак на Брейди и Жизел, като в същото време включи и намек за дългогодишната и успешна футболна кариера на спортиста. „Имаш седем пръстена. Е, вече са осем, след като Жизел върна своя“, каза Глейзър. Междувременно бившите съотборници на Брейди – Бледсоу и Еделман – също не пропуснаха възможността да се пошегуват с развода на приятеля си.

И докато Брейди и останалите гости се смееха искрено на шегите, то Жизел Бюндхен е далеч от мисълта, че всичко това е било забавно и невинно.

Според източник, 43-годишната моделка е била „дълбоко наранена и разочарована от неуважителния облик на семейството ѝ, който е бил изрисуван в неделното шоу“. Близък до нея допълва, че приоритетът на Бюндхен винаги е бил да предпази децата си, които са били засегнати от безразсъдното поведение в предаването.

След 13-годишен брак, Брейди и Бюндхен се разведоха на 28 октомври 2022 година. Двамата имат две деца – 13-годишен син Бенджамин и 10-годишна дъщеря Вивиан. Бившият футболист има и още един син – Джон Едуард, когото споделя с бившата си приятелка Бриджит Мойнахан.

Източникът допълва: „През изминалата седмица Жизел беше неуморно посветена на подпомагането на нуждаещите се в родния си щат Рио Гранде до Соул, Бразилия, който се бори с най-лошото наводнение в историята си. Тя беше загрижена за семействата, засегнати от опустошителните наводнения, така че да чуе как някой се шегува с живота ѝ беше наистина разочароващо“.

Една от основните шеги в монолога на Кевин Харт беше свързана с новата връзка на Бюндхен. Той заяви, че моделката е спала с треньора си по карате и попита Том как не е заподозрял нещо, след като съпругата му е ходила по осем пъти на тренировки на ден.

Брейди, който изглеждаше видимо стреснат и в неизгодна позиция, просто вдигна чашата си към публиката и отпи.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари