IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Дъф умили феновете със снимка на новородената си дъщеричка

9 май 2024 17 50

Актрисата роди Тауни на 3 май

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хилари Дъф се наслаждава на всеки миг с новородената си дъщеричка Тауни.

На 7 май 36-годишната актриса сподели умилителна снимка в своите истории в Instagram, на които е прегърнала бебето, което се роди четири дни по-рано. Дъф е поставила Тауни върху гърдите си, а момиченцето спокойно спи, облечено в зелено костюмче с принцеси.

Публикацията на гордата майка идва само няколко дни, след като тя обяви, че със съпруга ѝ Матю Кома са посрещнали третото си общо дете. Дъф е решила да роди у дома, показвайки снимки от целия процес. В описанието тя разкри, че името на бебето е Тауни Медоу Беър и че раждането е било по-късно от очакваното, но определено си е заслужавало. Шегувайки се със закъснението, звездата заяви, че дъщеря ѝ е искала да изпипа до перфектност сладките си бузи, преди да се появи на бял свят.

„Мечтаех да те държа в ръцете си от месеци насам, а последните 5 дни, в които те опознавам, гледам и те мириша, са истинска магия. Всички те обичаме сякаш си била с нас цял живот. 5/3/24“, написа Дъф под публикацията в Instagram, разкривайки, че бебето се е родило на 5 май.

Това е трето дете за Хилари и Матю Кома, които са родители на 2-годишната Мей Джеймс и 5-годишната Банкс Вайълет. Актрисата има и 12-годишен син, Лука Круз, когото споделя с бившия си съпруг Майк Комри.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Миналия месец звездата от „Лизи Макгуайър“ сподели множество снимки на цялото си семейство, още докато беше бременна с Тауни. Малко по-рано тя публикува и съобщение в историите си в Instagram, пишейки че повече няма да отговаря на лични съобщения или есемеси, в които се пита кога точно ще ражда. 

„Знам, че всеки ме проверява с любов и хумор, но повярвайте ми, никой не иска това повече от мен!!! Бебетата се раждат, когато са готови. Правя всичко по силите си, за да съм търпелива. Дните са дълги и неудобни. Обещавам, че ще ви уведомя, когато се случи“, написа Дъф.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Тя и Матю Кома обявиха, че очакват третото си дете чрез семейна картичка за Коледа, на която актрисата прегръща наедрялото си коремче.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари