IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Д-р Енчев отмаря на Френската ривиера за без пари

30 юли 2015 14 00

Хирургът и жена му, Теди Велинова, почиват на аванта в петзвезден хотел в Монте Карло

Снимка: "Уикенд"

Снимка: "Уикенд"

Пластичният хирург на звездите, д-р Енчев, не пести средства, за да радва любимата си Теди Велинова с луксозна ваканция всяко лято.

Само че тази година семейната почивка излиза на Енчев почти без пари. Той и жена му прекараха пет дни в един от най-скъпите хотели в Монте Карло, собственост на известната фамилия Боустани. И то напълно безплатно.

„Да, вярно е, че сме гости на хотела. Надявахме се да останем далеч от любопитните погледи, но явно не сме успели“, споделя д-р Енчев.

Миналото лято той и жена му Теди Велинова избраха за почивката си пак скъпарска дестинация, но в България.

„Решихме да разнообразим... А и искахме да избегнем риска пак някой да ни снима, докато почиваме, както миналата година. Но явно не се получи“, призна д-р Енчев.

След като преодоля видимото си раздразнение, че с жена му пак попаднаха в папарашка фотосесия, пластичният хирург разясни, че след Монте Карло са избрали да продължат ваканцията си в Портофино. Там ще останат до края на почивката си.

„Опитваме се да сме заедно във всеки един момент. А в България невинаги се получава, заради натоварения ми график. Освен това след като Филип навърши две годинки на 22 юли, можем да си позволим една по-далечна дестинация. Нищо, че е само за 10 дни“, сподели д-р Енчев.

Папарашки кадри от почивката на семейството можете да видите в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

65 ( преди 8 години )
Мале тая била много грозна-ужас ! Хващай скалпела .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Това не са папарашки снимки, а чиста доза PR и режисирани снимки. Няма нищо естествено в позите им. Явно се хвали, че е в Монте Карло.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар