IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джуджи: С Гала плакахме заедно, като ме махнаха от „На кафе“

26 април 2016 13 00

Тв водещата преживя три кошмарни години

Снимка „На кафе”

Снимка „На кафе”

Тв водещата Деляна Маринова-Джуджи споделя в откровено интервю, че няма да се появи отново в „На кафе“, както се заговори.

„Няма да се върна, а и не искам. Нямам и такива предложения. Вече шест месеца продължавам да нямам яснота защо ме свалиха от екран. Никой не ми каза. Когато това се случи, с Гала си поплакахме. Тя продължава да си ми е много добра приятелка“, споделя Джуджи пред списание Love style.

Тв водещата не крие, че е говорила с друга голяма телевизия и има концепция за лайфстайл предаване и вероятно нещата там ще се случат в най-скоро време.

Деляна разкрива и че в последните три години имала много сериозни изпитания в живота си.

„Миналата година ме свалиха от екран внезапно, а през 2013-а майка ми я оперираха от рак, но слава Богу, сега е добре и няма никакви проблеми. През 2014-а синът ми падна от шестия етаж заради нещастна любов. За радост на семейството ни се свързахме с много добър психолог, който направи чудеса с мен, с мъжа ми и с детето. Синът ми сега разбира какво е да имаш истински човек до себе си, оценява го и се чувства щастлив. Казват, че лошите неща се случват по три и вече се надявам да ме чакат само прекрасни мигове“, доверява тв водещата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари