IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емануела и Глория ще изясняват „тарифи“ в съда

15 декември 2016 12 40

Манекенката призна, че ѝ предстои „влачене по съдилища“

Шоуто явно ще докара седъбни проблеми на Глория. Снимка: Булфото

Шоуто явно ще докара седъбни проблеми на Глория. Снимка: Булфото

Емануела и манекенката Глория Петкова явно ще се изясняват и в съда след участието си в последния сезон на VIP Brother. Двете си спретнаха няколко скандала в къщата и си наговориха куп обиди една на друга.

Глория призна, че ѝ предстоят посещения в съда.

„Абе знаете ли какво... и на мен взе да ми омръзва... явно чалга певици ще ме влачат по съдилища. И без това ангажиментите са им нощни... не е проблем за работата... да ама аз си имам живот. И Pr-а на „софийската“ певачка не ме интересува. Но нека го гледаме от позитив страната. Нещата и обидите по мой адрес бяха безброй! Хайде bring it on Емануелче. Моля всички чалга певачки решили да ме съдят...get a life“, написа дословно манекенката във Facebook.

Ако се съди по заканите на Емануела след шоуто, делото ще бъде за клевета. Повод са твърденията на модела в къщата на шоуто, че Емануела си има „тарифа“ и често ходи на участия „в офиси“.

От своя страна Емануела пък я заклейми преди това едва ли не за алкохоличка. Тя номинира тогава Глория заради факта, че много плачела като ѝ се повиши тон и пие от обяд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Хм ( преди 7 години )
И двете са един дол дренки, с разлика на това, че Емануела не пиеше..но цигарата не излизаше от устата й.Освен това защо в предишни сезони никой не нападаше Преслава, Кали и Рени?Така че, това че е чалга певица едва ли е било причината за нападките, по-скоро Емануела изглежда някак интригантка и обича конфликти..няма лошо, шоу да става.Гледала съм я и в "Черешката на тортата " ,и в а"Къртицата" - ми простовата е ,няма елементарна култура и поведение,иска всички да й свалят звезди, но не става така. Глорчето поне има някаква интелигентност и със сигурност владее езици..Кали много хубави неща й каза на Емануела при Гала. И някаква такава тенденция има, че тънкообидните ни "Випаджийки", представени от хардкор чалгарки и моделки съдят хора, нарекли ги тарифаджийки...Дано поне със спечелените пари да се запишат на уроци по български език, защото се наблюдава колко са неграмотни и нямат изказ.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар