IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Джуджи си ляга с щерката на Гала

12 май 2017 09 40

Двамата били гаджета от година и половина

Снимка: сп. Love Style

Снимка: сп. Love Style

Тв водещата Деляна Маринова-Джуджи и Гала са напът да станат роднини. Джуджи сподели, че много харесва приятелката на сина си – Мари, която е дъщерята на тв водещата Гала.

„Връзката им е на година и половина. Мари е изключително момиче. Тя е на 20 години, но е още дете, чиста душа. Много съм щастлива, че със сина ми са гаджета и се обичат. С Гала не си говорим за сватба, тъй като децата ни са много малки още. Що се касае за внуците, съм казала на Гала, че тя ще ги гледа, защото аз съм звезда, а и имам планове да ходя в Холивуд“, казва с типичното си чувство за хумор Джуджи пред сп. Love style.

Тя разбрала случайно, че синът ѝ излиза с Мари. Двамата идвали заедно да я гледат в „Като две капки вода“. По време на шоуто нейна приятелка забелязала, че двамата се закачат и нещо се случва между тях. Малко след финала на предаването те започнали да излизат сериозно.

„Мари прави лайфстайл блок в интернет и ми предложи да направя видеорубрика „Джуджи нюз“, в която ще вземам интервюта от популярни личности. Така ще покажем, че снаха и свекърва могат да работят заедно“, смее се тв водещата.

Джуджи издава тайни и от кухнята на сериала „Ние, нашите и вашите“ и признава, че много са се смели с актьора Даниел Ангелов, докато снимали секссцената си. Тя дори го награбила страстно, когато заснели сцената в кола. „Така ми идваше отвътре, така го направих. И в реалния си живот съм страстна любовница. Иначе по време на интимната сцена много се забавлявахме, само дето не е приятно десетина човека да те наблюдават в този интимен момент. Мъжът ми е достатъчно интелигентен и никога не ми е забранявал да правя това или онова. Той се радва, когато се чувствам добре“, казва още Джуджи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари