IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилоу Смит разкри пред майка си, че е правила опит за самоубийство

16 май 2018 06 50

Момичето се чувствала несигурна в себе си, когато била на 10 години

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Не е лесно да си дете на звезда. Доказва го дъщерята на Уил Смит – Уилоу, която сподели, че е искала да сложи край на живота си, когато е била едва на 10 години.

17-годишната Уилоу даде интервю пред своята майка Джейда Пинкет в новото шоу „Red Table Talk“ („Разговор на червената маса“).

По време на интервюто момичето шокира майка си като ѝ разкри, че е рязала вените си, когато е била на 10-годишна възраст. По думите ѝ това станало след успехите при клипа за Whip My Hair през 2010 г.

Уилоу споделила, че след фурора, който предизвика песента, тя прекратила да се занимава с пеене и започнала да си задава въпроси за смисъла на живота.

Момичето сподели, че се чувствала уплашена от бъдещето и от това, че ѝ липсва талант, поне така мислила.

„Всички искаха, като приключа с турнето да допиша своя албум. Аз си помислих, че не мога да го направя. После, когато всичко се успокои, стана страшно. Помислих, че не мога да се занимавам с нищо друго освен с музика, а не исках и да пея. Слушах много тъжна музика, бе пълно безумие и си рязах вените“, разказва Уилоу.

Майка ѝ била шокирана по време на тази изповед и могла само да попита дъщеря си, кога точно се е случило това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари