IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сър Антъни Хопкинс: Не знам дори дали съм дядо!

24 май 2018 09 30

Актьорът не се е виждал с дъщеря си от двадесет години

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

„Нямам представа дали съм дядо.“ С този коментар сър Антъни Хопкинс уверява, че не е оправил отношенията си със своето единствено дете. Оказва се, че актьорът не е говорил с дъщеря си около двадесет години.

80-годишната звезда не е общувал с единствената си дъщеря Абигейл от толкова много време. Отношенията между двамата толкова много са се влошили, че актьорът не знае дори дали е дядо.

Сър Антъни каза, че „не му пука“ за разпада в семейството, и че е „студен“ към 48-годишната си дъщеря, която използва името Абигейл Харисън, пише Daily Mail.

Тя е актриса и театрален режисьор, променила е фамилията си, за да може да има „самостоятелна кариера“.

На въпроса дали има деца, сър Антъни отсича: „Нямам представа. Хората се разделят. Семействата се разпадат и знаете ли, в такива случаи „продължете живота си“. Хората правят избор. Звучи жестоко, но и животът е жесток.“

Абигейл е отгледана от майка си Петронела Баркър, която е първата съпруга на голямата звезда. Двамата се разделят, когато момичето е едва на четири години, а Хопкинс определя този свой брак като пълен провал. Също така по това време той е имал проблеми и с алкохола.

Все пак двамата с Абигейл успяват да се сближат и през 90-те години се появяват в два филма заедно – „Земи на сенките“ и „Какво остана от дните“ („Shadowlands“ и „The Remains of the Day“).

„Мирът“ между тях не трае дълго. Сър Антъни споделя, че не знае къде живее дъщеря му в момента. Подобно на трагедиите на Шекспир, „децата невинаги обичат бащите си. Не е нужно да се обичат“, заявява той пред Radio Times.

Сър Антъни също обвинява Холивуд, че е „коварен“ и токсичен. По думите му в днешно време хората са заобиколени от твърде положителни личности, но той не иска да бъде сред такива, които целуват бузи. „Не мога да го понеса. Има толкова много лицемерие!“, категоричен е Хопкинс.

Актьорът, който спечели „Оскар“ за ролята си на Ханибал Лектър в „Мълчанието на агнетата“, живее в Малибу, Калифорния, заедно с третата си съпруга, колумбийската антикварна дилърка Стела Аройева, която е на 62 г.: „Тя е много добра с мен. Жена ми се притеснява, защото работя твърде много. Ще продължа да работя, защото какво друго да правя? Ще се оттегля, когато зъбите ми и косата ми паднат.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари