Ники Рийд, която нашумя с ролята си в сагата „Здрач“ и нейният съпруг – Иън Сомърхолдър, който пък стана любимец на жените по цял свят с ролята си в сериала „Дневниците на вампира“ показаха, че наистина знаят какво означава йога акробатика.

Съпрузите са запалени по йогата като редовно споделят свои впечатляващи снимки в Instagram от общите си практики. От кадрите се вижда, че 39-годишният Иън и 30-годишната Ники определено могат да се похвалят със завидни йога умения.

Обикновено Рийд използва тялото на Иън като стабилна основа, върху която прави наистина сложни движения, като на един от най-впечатляващите кадри тя успява да даде целувка на мъжа си в трудна поза, която повечето влюбени е по-добре да не опитват.

Снимка: Instagram

Освен страхотна пластичност, актьорската двойка демонстрира и перфектна физика като кадрите, които те споделят със своите 13,4 милиона последователи, са направени някъде в пустинята.

Ники и Иън се ожениха през 2015 г., а преди 10 месеца станаха родители на момченце, което носи името Боди.

Преди да се залюби с Ники Рийд, Иън имаше 3-годишна връзка с колежката си от „Дневниците на вампира“ – звездата с български корени Нина Добрев.

Снимка: Instagram