IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тази ли е новата му? Бийбър в компанията на Хейли Болдуин

11 юни 2018 13 40

Двамата не за първи път са смятани за гаджета

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Съвсем скоро стана ясно, че Джъстин Бийбър се раздели с модела Баскин Чемпион. Певецът се появи отново в компанията на приятелката си от детството Хейли Болдуин.

Двамата били забелязани да се отправят на църковна конференция. Звездите присъствали на мероприятие, което продължава няколко дни. След това Хейли и Джъстин се отправили към нощен клуб, пише OK Magazine.

Въпреки че по време на MET Gala Хейли официално потвърди отношенията си с певеца Шон Мендес, феновете ѝ продължават да смятат, че тя и Джъстин не са само приятели. А фактът, че Болдуин и Бийбър са засечени толкова време заедно още повече затвърди техните подозрения.

Звездите били забелязани да се забавляват добре и да се отнасят мило един към друг. Всъщност не за първи път се говори, че двамата имат романтична връзка. Подобен слух имаше и през 2015 г.

По-рано Бийбър излизаше със Селена Гомес. Техният роман продължи три години (от 2011 до 2014 г.) През октомври миналата година двамата се опитаха да дадат нов шанс на отношенията им, но така и не се получи.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари