IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гала: Постоянно ме пенсионират, но съм спокойна

12 юни 2018 14 00

Тв водещата коментира слуховете, че ще я свалят от екран

Снимка: Love style

Снимка: Love style

Тв водещата Гала коментира ширещите се слухове, че от есента тя слиза от екран и няма да води повече предаването си „На кафе“.

„Никой от ръководството на телевизията не ми е казал, че предаването спира. Това го четем в края на всеки сезон и имам чувството, че просто се повтаря едно и също. В редакцията ни обаче атмосферата е спокойна. Всичко си върви по обичайния начин и се чувстваме много добре“, каза Гала пред сп. „Love Style“.

Тя оценява положително тандема със своя житейски партньор Стефан, защото той е много интересен човек, какъвто няма на екран – пиперлив, реактивен и различен от общоприетото. Говорили си, че не е добре да е прекалено остър и затова той самият сега се обира. В началото тв водещата повече се притеснявала от него, но от много време се чувства отлично. Тя признава, че на нея ѝ било по-криво, отколкото на него, когато Стефан беше подложен на жесток хейт.

„Постоянно се говореше, че аз съм го уредила в телевизията. Аз самата от 35-ата си година чувам: „Абе, тая няма ли да я пенсионират вече?“. „Няма ли да си ходи, писна ни!“. Може би и по света е така. Не знам. Но във всяка област у нас, където се появи ново лице, се пише: „Какъв е тоя?“, „Връзкар!“, „Махайте го!“. На мен ми тежеше, че хората не могат да видят нещата така, както ги виждам аз. Но, слава богу, водещи за нас бяха оценките на интелигентните хора, на които се възхищаваме и са постигнали нещо в своята област. Оценката на 90 процента от тях беше положителна. Самите те описват Стефан като „глътка свеж въздух на екрана“. Това ни спаси и двамата, особено мен“, категорична е Гала.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари