IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни убедена, че Сам е мъжът за нея. Но защо няма брак?

13 юни 2018 13 40

Оказва се, че бащата на певицата не одобрява връзката й

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Феновете на Бритни Спиърс се чудят защо тя все още не се е омъжила, тъй като явно си личи, че е много влюбена.

Всъщност певицата не е сключила отново брак, не заради старите спомени от злополучни опити, а защото нейният баща не одобрява избраника ѝ – младият танцьор Сам Асгари, пише OK Magazine.

Според изданието, Бритни отдавна е щяла да се омъжи за Сам, но причина това да не стане е нейният баща. Той не одобрявал връзката ѝ с доста по-младото гадже на певицата.

Затова пък Спиърс е уверена, че именно Асгари е този, с когото тя иска да прекара живота си. Сам пък бил готов да я чака колкото е необходимо, докато получи благословията на нейния баща.

За връзка между 36-годишната Бритни и 23-годишния танцьор стана ясно през ноември 2016 г. Приятели на Бритни убеждават, че откакто е с него звездата напълно се е преобразила.

Певицата има два злополучни брака зад гърба си. Първият бе през 2004 г. с Джеймс Александър, а вторият с Кевин Федърлайн, с който се разведе през 2007 г. Бритни има двама сина – 12-годишният Шон Престън и 11-годишният Джейдън Джеймс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Тина ( преди 5 години )
Асгари не е танцьор, а фитнес инструктор. Пак неграмотно написана статия
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар