IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заплаха за Джоли: Може да загуби правата над децата си

13 юни 2018 13 00

Актрисата е в нов конфликт с Брад Пит

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Агресивната политика, която Анджелина Джоли вече няколко години изпробва срещу бившия си съпруг Брад Пит може да ѝ изиграе лоша шега. Особено що се отнася до възпитанието на децата. Сега холивудската актриса рискува да загуби попечителството над тях, пише OK Magazine.

Според съдебни документи, Джоли трябва кардинално да преобърне графика си и да позволи на децата да се виждат със своя баща. Ако актрисата продължава да възпрепятства общуването на Пит с наследниците им, то попечителството над тях ще бъде прехвърлена на актьора.

В документите все пак е уточнено, че шестте деца са в добри отношения и с двамата си родители.

Конфликт между Джоли и Пит тръгнал след старта на снимките на „Злодеида“ 2. Според договора, актрисата е трябвало да отлети за Лондон за снимките. Тя е взела децата със себе си, което обаче не се е харесало на Брад Пит, който снимал в САЩ. Актьорът подал в съда иск да бъде регулирано това нарушение.

Ако Джоли не се съобрази с решението на съда и не промени графика си така, че и Пит да има възможност да ги вижда по-често, то тя може да се прости с попечителството, което засега е в нейна полза. Пит има право да се чува с децата по телефона по всяко време.

Бранджелина се разведоха през 2016 г. Те имат три биологични и три осиновени деца – 16-годишният Мадокс, 16-годишният Пакс, 14-годишната Захара, 13-годишната Шайло и 9-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари