Младата изпълнителка Гери-Никол избухна срещу организаторите на наградите на БГ радио, след като не получи нито една номинация в различните категории. Според регламента, те се определят от слушателите на медията.

„Мишките могат да пируват само когато котараната с яката дупара я няма! Най-слушаната поп песен в България с 37 милиона гледания в Ютюб дори не е номинирана. Това е България! Да живеят реалните награди!“, недоволства в социалните мрежи блондинката.

Тя визира парчето си „Напрао ги убивам“, което се превърна в хит, но пък не бе достатъчно да се нареди сред кандидатите за статуетка.

Всъщност, Гери не за първи път атакува БГ радио, преди две години тя отново остана без награда, но тогава беше сред номинираните. През 2016-а тя скочи и срещу шефката на „Вирджиния рекърдс“ Саня Армутлиева, която според Гери-Никол „е създала система и коли и беси на тези награди“.

Най-вероятно гневът на певицата е още по-голям и заради факта, че сред номинираните тази година са колежките ѝ Дара и Тита, които ще се борят в категорията „БГ изпълнителка 2018“.

Церемонията ще се състои на 16 юни в Благоевград, а специални гости на сцената ще са имена като Васил Найденов, „Ахат“, Ирина Флорин и др.