IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гала напълни бюста със силикон, снима се по потниче

27 юни 2018 06 40

Тв водещата захвърли сутиените

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Тв водещата Гала захвърли сутиените и гордо започна да пъчи бюст по потник. Тя вече е с едни големи гърди напред, след като е минала на ремонт в хирургична клиника. Половинката на Стефан досега не обръщаше внимание на малкия си бюст, но това вече е в миналото, след като е напълнила пазвата със силикон, пише "България днес". 

Снимките също не закъсняха. Блондинката позира на парапета на една тераса и гордо демонстрира работата на естетичните хирурзи. За да не остане някой, който да се обърка, Гала се пусна без сутиен, с бял прилепнал потник. 

Освен обема, новите гърди ги издава и положението им - високо горе. 

"Когато бях малка, не съм си пълнела сутиена с дамски чорапи, а използвах памук. Избирах стегнати модели с един или два размера по-големи и така си повдигах гърдите за пред момчетата. Гърдите ми може да са малки, но за сметка на това - естествени и сладки", споделяше навремето Гала. 

Тя дори позира за мъжки списания, които потвърждаваха тези нейни думи за малкия бюст. Но както е видно - той вече е в историята, а 50-годишната водеща вече спокойно е захвърлила памука. Както и сутиените...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

хайк ( преди 5 години )
Абе друго си е...за жената самочувствие,...за мъжа удоволствие...Все още цените са високи,...но какво да се прави.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар