Серина Уилямс явно много харесва да бъде майка. Тенисистката дори мисли да остави спорта и да се концентрира върху майчинството.

В разговор с журналисти, брюнетката дори оповестила, че мисли за второ бебе.

„Не съм сигурна дали искам да играя, след като ми се роди още едно бебе. Но за начало трябва да обсъдя идеята с Алексис. Трябва ни добър план”, коментира Серина идеята си.

По думите й, това решение е свързано с нея и тренировките, които й пречат за грижата на дъщеря й. Между 2 и 4 часа тя кърми бебето, а после отива в спортната зала.

На въпрос дали все още кърми дъщеря си, Серина споделя за InStyle: "Да и на всичкото отгоре, взимам помпата за гърди с мен в съблекалнята, защото гърдите ми са толкова големи. След като източа кърмата, те намаляват с един или два размера и тогава излизам да играя. Това е безумие."

През 2015 г. Уилямс започна романтична връзка с Алексис Оханян. През септември миналата година се появи тяхната дъщеря – Олимпия.

За 35-годишната спортистка и нейния 33-годишен избраник, това е първо дете. През ноември миналата година двамата сключиха брак, а меденият им месец бе на Бахамските острови.

Всички кадри от фотосесията на Серина Уилямс можете да видите в нашата галерия.

Снимка: InStyle