IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра показа годежния пръстен

16 август 2018 12 40

Актрисата се сгоди миналия месец

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Приянка Чопра показа годежния си пръстен по време на парти в Мумбай, Индия. 36-годишната актриса се е снимала със своя приятелка и без свян размахала украшението на дясната си ръка. 

Равена Тандон, известна актриса в Боливуд качи в профила си в Instagram своя снимка с Приянка. На нея се вижда как половинката на Ник Джонас я е прегърнала през шията. 

Припомняме, че Прианка и Ник се сгодиха миналия месец. През май двамата бяха уловени от папараците по време на няколко техни срещи в Лос Анджелис. Американски таблоиди посочват, че красивата индийка е запознала по-младото си гадже с майка си през юни. Тогава тя му показала и някои забележителности от родната й страна. 

"Те са много щастливи. Той наистина има сериозни намерения към нея. Неговото семейство много се радва за връзката между двамата", каза близък приятел на певеца. 

Прианка Чопра е с 11 години по-голяма от Ник Джонас. Двамата споделят, че за тях разликата няма значение и гледат да не обръщат внимание на писанията по медиите за това. 

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари