IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери: Орландо е истинска котва в живота ми

14 октомври 2018 06 00

Звездата хвали гаджето си в ново интервю

Снимка: Rony Alwin;  footwearnews.com

Снимка: Rony Alwin; footwearnews.com

Кейти Пери дава ново интервю за списанието Footwear News, в което заявява, че половинката ѝ Орландо Блум е като голяма котва в живота ѝ. Американската попзвезда разкрива още, че е забелязала как привлича хора, които успяват да я накарат да се опомни, когато се държи странно.

33-годишната певица и 41-годишният британски актьор от „Властелинът на пръстените“ са заедно от няколко години, като за кратко се бяха разделили през 2017 г.

Изглежда сега обаче, отношенията им са по-стабилни от всякога и дори се говори, че Блум мисли да предложи брак на Пери в най-скоро време.

Изпълнителката на Chained To The Rhythm казва пред изданието: „По някаква причина привличам хора, които наистина ми казват истината за нещата, когато аз се държа като кукувица.“

Видимо щастливата Кейти позира в уникални рокли за изданието и за неговата корица, като всъщност демонстрира обувки от своята собствена колекция.

Снимка: Rony Alwin; footwearnews.com

След 10 години в светлината на прожекторите Кейти споделя, че планира да намали темпото, тъй като вече е в положение, в което не трябва да се опитва да „доказва“ себе си.

Тя казва: „Няма да тръгна да записвам нов албум на всяка цена. Мисля, че съм направила много. Благодарна съм за кариерата си.“

Кейти и Орландо се забавляват на яхта с приятели и близки; Снимка: Instagram

Тя споделя още, че миналата година се е опитала да се съсредоточи върху психическото и емоционалното си благополучие. „Опитвах се да намеря баланс и да остана здраво стъпила на земята.“

Може би причината е била, че Кейти иска да отвори нова страница в живота си и най-накрая да създаде семейство.

Снимка: Rony Alwin; footwearnews.com

В миналото тя беше омъжена за британския комедиант Ръсел Бранд (от 2010 до 2012 г.), а Орландо пък има един неуспешен брак със супермодела Миранда Кер, от която има 7-годишен син Флин.

Според най-новите клюки Блум вече се оглежда за годежен пръстен и всичките им общи приятели били много развълнувани за двойката, тъй като смятали, че двамата са идеални един за друг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари