IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В крачка: Ема Уотсън в Мексико с ново гадже

18 октомври 2018 11 20

Звездата се раздели с приятеля си Чорд Овърстри, но пак е влюбена

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Подобно на много свои колеги и звездата от поредицата за Хари Потър Ема Уотсън не обича да говори за личния си живот. Актрисата се старае да не афишира детайли около отношенията си със своите гаджета и рядко се появява с тях на светски събития.

Преди не много време Ема се раздели с актьора Чорд Овърстри, но явно звездата е преживяла раздялата, тъй като бе уловена от папараци с нова любов, предаде Enews. Новият избраник на актрисата е Брендан Уолас и е на 30 години.

За разлика от предишните кавалери на Уотсън, той не е публична личност и се занимава с предприемачество. Папараци уловили двойката да почива в Мексико, където влюбените изкарали доста време в местен ресторант, отбелязва изданието.

Според източник двамата изкарвали много хубаво времето си, радвали се на взаимната си компания и се смеели и целували. Актрисата и спътникът ѝ се чувствали доста свободно и не криели отношенията си. И двамата били облечени небрежно.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари