IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман: Бракът с Том ме спаси от сексуални посегателства!

27 октомври 2018 06 00

Актрисата не е готова да говори за периода след раздялата им

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Никол Кидман смята, че да говори за отношенията си с бившия си съпруг Том Круз е неуважение към връзката ѝ с Кийт Ърбан. Но за New York Magazine сподели, че именно този брак я е спасил някога от сексуални посегателства в Холивуд.

„Когато се омъжих бях на 23 години и не излизах често на партита. Почти през цялото време си бях у дома. Първото ми дете се появи, когато бях на 25 години и бях напълно заета със семейството“, разказва 51-годишната звезда.

Кидман и Круз бяха семейство от 1990 до 2001 г. Имат две осиновени деца – Изабела и Конър. По това време Том вече е влиятелен човек в Холивуд и това всъщност е спасило Никол от сексуални посегателства, на които са станали жертва голяма част от колежките ѝ.

Никол Кидман се припича на плаж в Мексико


Визуалната еволюция на Никол Кидман. Началото – 1983 г.


Помислиха съпруга на Никол Кидман за просяк

„Омъжих се много рано, но този брак бе моята защита. Омъжих се по любов за невероятно влиятелен човек, който и ме държеше настрана от случващото се. Работих, но същевременно бях в пашкул. След развода на 33 години ми се наложи да порасна.“

Кидман също така обяснила, че този брак бил също така и „бариера“, която след раздялата с Том паднала. На Никол ѝ се наложило да види действителността, но тя така и не била готова да говори повече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари