IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Развод ми дай... Любовта между Шая Лебьоф и Миа Гот приключи

23 октомври 2018 10 50

Двамата се запознаха по време на снимките на „Нимфоманка“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорът Шая Лебьоф се развежда след двугодишен брак, предаде Daily Mail. Той и Миа Гот се запознаха по време на снимките на еротичния филм на Ларс фон Триер „Нимфоманка“

„Звездата от „Трансформърс“ бил забелязан в компанията на друга жена, след което се появили и слуховете за проблеми в брака на звездното семейство.

За да избяга от ненужни сплетни актьорът направо пусна официално заявление за разтрогването на брака му. Причините за развода така и не са съобщени, но се казва, че актьорите са запазили добрите си отношения и остават приятели.

Говори се, че Лебьоф излиза с бившата приятелка на Робърт Патинсън – 30-годишната певица Талия Дебрет Барнет, известна като FKA Twigs.

Представители на актьора отбелязват, че бракът на Шая с Миа Гот се сринал много по-рано. Актьорите не са живели заедно в продължение на няколко месеца.

Шая Лебьоф и Миа Гот се снимаха заедно в „Нимфоманка“ през 2012 г. Двамата имаха няколко еротични сцени в продукцията, след която отношенията им се задълбочиха. През 2016 г. двамата се и ожениха в Лас Вегас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари