IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийт Дейвидсън проговори за раздялата с Ариана

23 октомври 2018 13 10

Комикът се прибрал при родителите си

Източник: Instagram

Източник: Instagram

След като близо седмица не каза нито дума за раздялата си с Ариана Гранде – нито в социалните мрежи, нито пред медиите, Пийт Дейвидсън наруши мълчанието. Това стана по време на комедийно шоу, в което рапърът участва.

„Ами какво да ви кажа? Не искам да съм тук, имам много неща за вършене“, казал той на тълпата в залата и попитал: „Някой от вас да има свободна стая или да си търси съквартирант?“. Така Пийт се опитал да се пошегува, че вече е необвързан и час по-скоро трябва да си намери квартира.

След като Дейвидсън живя в лъскавия апартамент на Ариана Гранде за 16 млн. долара, той се е върнал отново при семейството си. Според източник, цитиран от „E! News“, за момента се чувствал добре със своите родители и не търсел сериозно квартира.

„Сигурно вече знаете, че аз и Ариана скъсахме, както и да е... но когато се сгодихме, ние си направихме татуировки. И тогава много списания попитаха: „Толкова ли е тъп Пийт Дейвидсън?“, обяснил още комикът на публиката.

След като бившият на Ариана Гранде почина, психиката на певицата се разклати. Много фенове я обвиниха, че е тласнала Марк Милър към наркотиците, а медиите заговориха, че най-вероятно връзката ѝ с Пийт Дейвидсън няма да издържи. Двамата щяха да се женят, но се разделиха на 14 октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари