IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс: Няма възрастова дискриминация при жените в Холивуд

28 октомври 2018 10 30

Скоро актрисата ще стане на 51

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Глупаво е да говорим, че има възрастова дискриминация по отношение на жените в Холивуд. Това заяви Джулия Робъртс в интервю за „i News“. По думите на звездата, която е повече от три десетилетия в киноиндустрията, тя е щастлива с постигнатото в нейната кариера.

„Това са глупости, че станеш ли на определена възраст, камбаната звънва, за да ти каже, че е време да си ходиш у дома“, коментира Робъртс, която в неделя ще навърши 51 години.

Актрисата споделя, че не разбира защо някои хора изпадат в истерия когато навършат 50. Те се притесняват, че едва ли не животът им е приключил и не кроят планове за бъдещето. „Не мисля, че съм специална. Винаги съм била щастлива, че съм намирала работата, която исках“, добавя тя. И признава, че е много горда и щастлива от постигнатото през последната една година.

Робъртс коментира още, че по-възрастните актриси като нея не са забравени и получават покани за различни проекти в Холивуд, но обърна внимание на заплащането на труда. Според нея, трябва да има равнопоставеност между мъже и жени, не само във филмовата индустрия: „Мисля, че има места, където хората действително полагат усилия в тази насока“.

Преди броени дни Джулия Робъртс получи награда от списание „InStyle“ за най-стилна актриса. Тя играе в киното от близо 30 години и е най-високоплатената жена в Холивуд.

Четете още:

Джулия Робъртс – икона на стила

Джулия Робъртс на 50: Защо се страхуваме да сме слаби?

Джулия Робъртс с емоционален пост за семейството

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари