IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кали се раздели и с бащата на третото си дете

29 октомври 2018 07 00

Певицата се чувствала отлично сама, двамата скъсали отдавна

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Фолкпевицата Кали е рекордьорка в своя бранш не заради хитовете си, а заради факта, че има три деца от трима различни мъже. Тя се е разделила и с бащата на третия си наследник – Владимир.

„Да, разделихме се! Не живея с него отдавна. Не искам да изпадам в повече подробности, защото не ми се говори по тази тема. Чета разни сайтове и вестници, които ме цитират, а аз никога не съм говорила пред тях. Това поведение ме забавлява“, заяви пред „България днес“ Кали.

„Чувствам се отлично. Продължавам да си общувам с бившия, но нищо повече. За мен най-важно е децата ми да са живи и здрави“, добави изпълнителката.

Кали и Владимир се разделяха на няколко пъти, но в крайна сметка връзката им устояваше на всички кризи. Плод на тяхната любов е най-малкият син на певицата Александър.

Изглежда, че сега краят е окончателен и няма връщане назад.

Певицата многократно е показвала, че децата са най-важните в живота ѝ и няма проблем да се раздели с някой от бащите им, ако нещата не вървят. Кали има 18-годишен син Георги, както и девет години по-малко момче – Марк. И тримата са от различни бащи, но се разбират отлично и са нейната опора в трудните моменти. Неведнъж певицата е споменавала, че е в отлични отношения и с татковците, тъй като иска децата да виждат родителите си в зрели отношения и без скандали.

Кали се изявява и като коментатор във VIP Brother, а преди седмица влезе в шоуто с желанието да набие Ричард.

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари