IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Времето е нищо: 5 звезди, които не остаряват

10 ноември 2018 13 00

Знаменитостите, върху чиято красота нищо не влияе

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Винаги сме знаели, че няма такова нещо като неостаряваща жена. Добре запознати сме, че генът е това, което има съществена роля за начина, по който изглеждаме. И въпреки това използваме всякаква козметика и вълшебни методи, с които се надяваме, че поне малко ще забавим последиците и следите на времето върху лицето ни.

Същевременно сред съвременните звезди и знаменитости се намира по някоя и друга перфектна жена, за която като че времето е абсолютно спряло.

Върху лицата им няма следи от умора, бръчки и каквото и да е, което да издаде рождената им година.

Представяме ви топ 5 от знаменитостите, които просто не остаряват и всяка година са си същите като отпреди 10.

1. Никол Кидман – 2018 и 2001 година

Актрисата, която открадна сърцето на Том Круз през 1990 година, а след това създаде семейство с друга легенда – Кийт Ърбън. Тя може да е на 51 години, но те са единствено като време, в което работи, за да печели всякакви награди. И времето е абсолютно безсилно пред красотата ѝ.

2. Дженифър Лопес – 2017 и 2004 година

Жената пример за това, че съществува такова нещо като вечна младост. Не знаем дали е пила от извора на живота или просто изглежда дяволски добре, но знаем, че със сигурност искаме да приличаме на нея.

3. Джесика Алба – 2016 и 2005 година

Със своята по детски сладка красота Джесика Алба печели мъжките сърца, а със своя талант – сърцата на критиците. Тя е на 37 години, има три деца и истинска бюти империя, която промотира с неостаряващата си красота.

4. Гуинет Полтроу – 2015 и 1999 година

Гуинет Полтроу многократно е споделяла странните методи за разкрасяване, на които се подлага, сред които дори терапия с жилещи пчели. Очевидно лайфстайл гуру-то е открила ключа и тайната към вечната младост, защото определено не е мръднала.

5. Гуен Стефани – 2017 и 2005 година

Изпълнителката влезе в сърцата ни още докато бе част от групата „No Doubt“, а сега влиза в класацията ни от звезди, които просто не остаряват. Бунтарката е майка на три деца и за нея времето като че спря още през 90-те години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари