IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари откровен за помощта на баща си по време на сватбата му

9 ноември 2018 09 20

BBC с филм в чест на юбилея на принц Чарлз

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Преди дни стана ясна още една малка тайна, но и главен детайл от сватбата на годината – тази на принц Хари и Меган Маркъл.

В документален филм за баща си – Чарлз, който съвсем скоро ще отбележи 70-ата си годишнина, Хари разказва за неговата реакция на молбата му именно той да отведе Меган към олтара.

Историята е само една от тези, които разказват близките на престолонаследника във филма на BBC – част от празничната подготовка в чест на юбилея.

Хари си спомни как неговият баща му е помогнал за сватбата с Маркъл: 19 май тази година именно принц Чарлз отвежда Меган към олтара, тъй като нейният баща отсъства заради здравословни проблеми, а също така се замеси и в скандал с постановъчно фото как се подготвя за сватбата.

Хари разказа, че лично помолил баща си да помогне на него и Меган. „Помолих го и той без да се замисли отговори: „Да, разбира се, ще направя всичко, което е нужно за Меган, тук съм, за да ви подкрепя“, спомня си Хари.

Всички световни канали които предаваха това важно събитие, заснеха трогателния момент, в който Меган и Чарлз се запътиха към Хари, а младоженецът наклони глава към баща си и му прошепна: „Благодаря, татко“.

Освен това, по време на тържеството Чарлз подкрепя и майката на булката, която пристига сама на сватбата. Преди дни стана ясно, че Дория е получила покана да се присъедини към кралското семейство по време на коледните празници – а това не би станало така бързо без участието на бащата на Хари, пише OK Magazine.

Също така Чарлз съвсем скоро говори за бъдещото си внуче – бебето на Меган и Хари. По време на гостуването си в Западна Африка, той заяви, че се безпокои и е загрижен за околната среда. „Съвсем скоро ще имам още един внук. Струва ми се безумен фактът, че нашите наследници ще живеят в разрушен свят, който ние им завещаваме. Всички наши внуци заслужават по-добро бъдеще“, заяви принцът на Уелс.

 

Снимка: Reuters

Принц Хари и Меган – „бунтари“ и в отглеждането на наследника им

Защо Меган Маркъл се отказа от роклите на г-жа Бекъм

Официално е: Мегар Маркъл е бременна

Традициите, които следват бременните в британското кралско семейство

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари