IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крах: Парис Хилтън се раздели с Крис

20 ноември 2018 08 20

Двамата така и не вдигнаха сватба

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Парис Хилтън и Крис Зилка бяха смятани за една от най-романтичните двойки в Холивуд. Те бяха заедно повече от две години и всичко вървеше към брак. В началото на 2018-а Крис падна на колене с пръстен и предложение в зимния курорт Аспен, а блондинката каза „да“.

„Чувствам се най-щастливото момиче в света! Моята мечта се сбъдна! Благодаря, че ми показа, че съществуват приказки“, написа под снимката милионерската наследница.

Само да припомним, че пръстенът, който получи е оценен на 2 милиона долара. Той е украсен с 20-каратови диаманти.

Годежът бе налице, но сватбата бе отлагана на няколко пъти, включително не се случи и на последната обявена дата – 11 ноември.

Двойката реши да отложи церемонията за следващата година и увери, че връзката им все още е силна. Но вече различни източници в британските таблоиди твърдят, че връзката им се е срутила и са разделени от началото на този месец.

„Всичките им приятели подозираха, че Парис просто не иска да се омъжи. Според нея Крис не бил мъжът, от когото се нуждае, а и все още не иска да създаде семейство. Тя предпочита да развива бизнеса си, да пътува по света, вместо да се посвещава на съпруга си“, твърди източник, близък до двойката.

Нито Хилтън, нито Зилка са коментирали личния си живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари