IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Франки Мюниц от „Малкълм“ се сгоди

20 ноември 2018 10 10

Актьорът с романтично предложение към любимата

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Франки Мюниц се сгоди. Актьорът, който играеше главната роля в хитовата телевизионна поредица „Малкълм“, е направил романтично предложение за брак на приятелката си Пейдж Прайс, става ясно от нейния профил в Instagram.

Красивата блондинка, която е отговорила с „Да“, качи няколко снимки в социалната мрежа и уточни, че е сгодена от миналия уикенд.

Двамата са били на фестивал в Каса Гранде, Аризона.

На фотосите се вижда, че Франки и Пейдж се прегръщат на фона на множество светещи фенери в небето. На един от кадрите Мюниц държи кутийка от пръстен в едната си ръка.

По думите на бъдещата г-жа Мюниц, всяко момиче си мечтае от малко да получи толкова вълнуващо предложение за брак.

„Франциско Мюниц, ти си повече от мечта за мен. Обичам всяка част от теб... Нямам търпение да стана твоя съпруга“, написа още приятелката на телевизионната звезда.

Романтичното предложение е щастлив край на една доста напрегната седмица за актьора. Преди няколко дни той съобщи в Twitter, че чичо му е починал, а домът му Браунстоун е наводнен заради неговата котка, която е успяла да пусне една от чешмите докато го няма. „Благодаря на Бога, че имам Пейдж Прайс, която да ми помогне да преживея това. Щях да съм загубен без нея“, обяснява той.

Източник: Instagram

Крах: Парис Хилтън се раздели с Крис

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари