IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джизъса крие годежен пръстен за Златка

3 декември 2018 12 10

Ще има ли предложение за брак под покрива на къщата на риалити шоуто?

Източник: Нова тв

Източник: Нова тв

Благой Георгиев иска да предложи брак на Златка Райкова. Футболистът е влязъл в къщата на Big Brother All Stars с това намерение, стана ясно от последния епизод на риалити формата по Нова тв.

След като извика Георгиев в изповедалнята, Големият брат го изненада с луксозна торбичка, от която той извади годежния пръстен. На въпрос дали бижуто ще допадне на Златка, той отговори: „То не е баш до пръстена“.

Ухилен до уши, Благо сподели, че плеймейтката е жената на живота му и иска да сключи брак с нея. Той помоли Big Brother да му помогне с организацията около предложението и уточни, че ще крие пръстена докато не дойде подходящият момент.

„Аз знам как ще го предложа. Като спечелим и излезем на финала и ще ѝ предложа“, каза още Георгиев.

Златка Райкова и Благой Георгиев влязоха заедно в къщата на Big Brother. Двамата са заедно от няколко месеца. По-рано изкусителката имаше връзка с ММА боец, който ѝ предложи брак в предаването „Като две капки вода“. Тогава тя се съгласи, но по-късно двамата така и не стигнаха до сватба.

Източник: Нова тв

„2 предложения за брак в национален ефир, в рамките на 1 година. Адмирации, Златке. Догодина повече!“, написа жена под снимката на Благо с пръстена във Фейсбук. Друга пък добави: „Това с брака е номера от селски вечеринки, за да не ги изгонят и евентуално да спечелят формата“.

Все още не е ясно дали Благой Георгиев ще даде пръстена на приятелката си под покрива на къщата или след като форматът приключи.

Бившият на Златка: Благодаря на Благой, че ме отърва

Бедствие на седмицата: Златка Райкова и Благой

Уж сгодена: Русата Златка и Благо Георгиев се взеха

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари