IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Светлана Гущерова: Искам 2-3 деца

17 декември 2018 15 40

Ражда момиченце през март

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Винаги съм искала да имам 2-3 деца. Това призна Светлана Гущерова пред бТВ. Красавицата, на която коремчето вече ѝ личи, потвърди, че заедно със съпруга ѝ Християн очакват момиченце.

Бъдещата майка не скри, че е искала да има първо момче, но след като роди своята принцеса, ще започне да работи за наследник на здравото и щастливо семейство, което е създала.

„Като малка винаги съм си мечтала животът ми да се стече като приказка. За почти 2 години започнах да сбъдвам моята приказка. Чувствам се доста обичана жена“, каза тя и изтъкна, че не е вярвала, че ще ѝ се случат толкова много неща за една година.

Светлана обясни, че с Християн отдавна планували да станат родители. Преди сватбата си направила няколко теста, но те били ту положителни, ту отрицателни, което я накарало да мисли, че не е забременяла. Няколко дни след като казала „да на своя любим, тя се почувствала по-странно и открила, че е бременна. Веднага повикала майка си, която накарала да даде положителния тест на зетя си, поставен в кутийката от годежния пръстен.

Гущерова сподели още, че терминът ѝ е през месец март: „Датата сме си я избрали двамата с Хриси, ако реши да се появи по-рано, няма да го спирам“.

„Радост е, че срещнах такъв човек като Хриси, който да ме обича истински. Никога не съм вярвала, че ще попадна на такъв човек“, допълни Светлана.

Четете още:

Семейство Гущерови ще имат момиче!

Гущерова позира с коремчето

Светлана и Гущеров ще стават родители

Секси булка: Светлана Василева вече е Гущерова

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Тик так ( преди 5 години )
Никога не си очаквала да хванеш такъв шаран с толкова пари. Останалото са просто подробности и празнословия в твой стил.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ицо ( преди 5 години )
Това е семейство змии и гущери! Чакаме с скоро развода.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар