IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Живот без деца: Джаред Лето, Опра, Хелън Мирън...

1 януари 2019 09 00

Кои звезди избраха да нямат наследници?

Джаред Лето. Снимки: Reuters

Джаред Лето. Снимки: Reuters

В „жълтите“ хроники звездите често попадат със своите връзки, разводи, попечителство над децата... Но има и такива, които са избрали живот без наследници.

В своя живот сигурно са чували десетки пъти фразата „Часовникът тиктака“, но техният отговор е бил: „Ами тиктака, какво от това?“. Те са избрали живот без деца по различни причини, но това не ги прави лоши или пък нещастни, пише Wday.

Ето няколко звезди, които не са сменяли пелени.

Джаред Лето, 47 години

Джаред Лето продължава да бъде в мокрите сънища на хиляди жени, често е определян и като мечтата на тийнейджърките. Лето е вече на 47 години и мисли за деца само когато журналистите питат. Най-често отговорът му е, че не е готов да поеме такава отговорност. Защото децата се нуждаят от време, което за него е трудно да отдели. Все пак красавецът може да се сдобие с наследник без проблем, например Джордж Клуни усети бащинството на 55. Но дали певецът и актьор ще намери своята Амал?

Патриша Каас, 52 години

Френската актриса и певица Патриша Каас никога не е страдала от липса на внимание от страна на мъжете. В едно от интервютата си признава: „Можех да стана майка, имах шанс повече от веднъж, но аз ги отхвърлих. Трябва да призная, че избрах кариерата“. По думите ѝ, личният ѝ живот е неуспешен – имала е много романи, включително с Ален Делон, но така и не стигнала до олтара. А да осинови дете, без да има надежден мъж до себе си, тя категорично не иска.

Опра Уинфри, 64 години

В интервю за списание Hollywood Reporter през декември 2013 г. една от най-богатите жени в Америка обясни защо няма деца. „Ако имах деца, те биха ме мразили. Биха дошли в шоуто „Опра“, за да говорят за това каква ужасна майка съм. Защото не бих могла да им отделя нужното време и биха страдали“. Телевизионната звезда и нейният партньор Стедмън Греъм са заедно 20 години без брак, но и без деца.

Фамке Янсен, 54 години

Холандската актриса и манекенка Фамке Янсен е позната на зрителите като Ксения Онатоп във филма „Златното око“ и като Джийн Грей във филмовата поредица „Х-Мен“. Тя сключва брак през 1995 г. с режисьора Тод Уилямс, но през 2000 г. се развеждат. И нямат наследници. „Целият ми живот се върти около моя териер Ликориса. С появата му, съществуването ми беше изпълнено със смисъл. Моето куче заменя най-добрия приятел, семейството и децата“, каза в интервю Фамке.

Мариса Томей, 54 години

Американската актриса Мариса Томей прави своя дебют пред камера в добре познатия и у нас сериал „Докато свят светува“, но пробивът идва през 1992 с филма „Братовчед ми Вини“, с който взима „Оскар“ за „Най-добра актриса с второстепенна роля“. Следват роли в редица филми, в които играе редом с Крисчън Слейтър, Мел Гибсън и други. През 2002 година тя получава втората си номинация за „Оскар“ с широко критикуваната драма „В спалнята“. Какво обаче се случва в нейната спалня? От 2008 до 2013 г. актрисата имаше връзка с колегата си Лоугън Маршал-Грийн, който е с 12 години по-млад от нея. Мариса имаше афера и с Робърт Дауни-младши, но не стигна до официален брак с някого от партньорите си. „Аз не съм най-големият фен на брака. Не мисля, че жените трябва да имат деца, за да се чувстват пълноценни“, смята Томей.

Ким Катрал, 62 години

Изпълнителката на ролята на Саманта в телевизионния сериал „Сексът и градът“ – Ким Катрал, е била омъжена три пъти, но няма деца. Признава в интервю, че е чувствала натиска по тази тема. „Мисля, че всички отговори са в самите нас. Когато трябва да отговоря на въпросите защо нямам деца, чувствам огромен външен натиск и разбирам, че просто не съм готова да стана майка“, категорична е тя.

Хелън Мирън, 73 години

От 1997 г. актрисата е омъжена за режисьора Тейлър Хакфорд („Адвокат на дявола“), с когото се е срещала повече от 10 години. „Никога не съм искала да имам деца“, каза Хелън в интервю за списание AARP през 2014 г. – И никога не съм чувствала, че нещо съм пропуснала. За мен работата винаги е била на първо място“.

Лайза Минели, 72 години

Актрисата се е омъжвала четири пъти, но всичките ѝ бракове завършват с развод. И за някои от тях вината е изцяло на Лайза и нейната зависимост към хероина. Така или иначе, звездата не дарява с наследник нито един от четирите си съпрузи.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )