IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пенелопе Крус: Винаги съм искала да бъда майка

12 януари 2019 09 00

Актрисата в откровено интервю пред Marie Claire

Снимка: Marie Claire

Снимка: Marie Claire

Пенелопе Крус вдига завесите над личния си живот и разказва за това какво е да бъдеш майка и жена в съвременната киноиндустрия за новия брой на Marie Claire US.

Актрисата застава на корица за изданието през Февруари 2019, позирайки в сако от туид на Chanel и блестящи бижута.

Вътрешната фотосесия разкрива умението ѝ да представя различни стилове, позирайки в изделия от последните колекции на Dolce & Gabbana, Balmain и Atelier Swarovski.

Пенелопе Крус споделя, че от малка си мечтае да бъде майка и разказва за света, който се е открил пред нея, след като ражда двете си деца.

„Има много неща от майчинството, които ме изненадаха. Това е като революция вътре в теб – много животинска. Целият свят ти се струва различен. Повече никога няма да поставяш себе си на първо място и мисля, че това е много хубаво нещо. Случва се за секунда“, споделя тя.

За табутата, свързани с жените, тя казва: „Образът, който обществото ти дава – че трябва да си Жената чудо, че трябва да излезеш от болницата след 24 часа, носейки високи токчета. Не, ти вече си Жената чудо! Всички сме супержени – тези от нас, които имат деца и тези, които нямат“.

За своята кариера актрисата споделя, че е истинска мечта. „Работих много усилено и това е, което виждам в семейството ми. Не мисля, че животът ми е много различен“.

Всички кадри от фотосесията на Пенелопе Крус можете да разгледате в нашата галерия.

Пенелопе Крус пред Карл Лагерфелд: Елегантност в черно-бяло

Пенелопе Крус стана дизайнер на бижута

Близките на Джани Версаче се отрекоха от сериала, посветен на дизайнера


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари