IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес се завърна в Instagram

16 януари 2019 06 50

Последните й публикации бяха през септември 2018

Източник: Instagram

Източник: Instagram

След като в продължение на няколко месеца не ползваше социалните мрежи, Селена Гомес се завърна в Instagram. Тя направи първата си публикация за тази година, с което зарадва своите последователи.

„Мина известно време, откакто сте чували нещо от мен, но исках да пожелая на всички честита Нова година и да ви благодаря за любовта и подкрепата. Миналата година определено беше година за самоанализи, предизвикателства и израстване. Именно предизвикателствата показват на човек кой е и какво може да преодолее“, написа звездата и качи две свои снимки.

Певицата благодари на своите фенове за подкрепата.

„Вярвайте ми, не е лесно, но се гордея с човека, в когото се превръщам и гледам към предстоящата година. Обичам ви всички“, написа още Селена.

Последната публикация на изпълнителката в Instagram е от края на септември 2018. Тогава Гомес съобщи на феновете си, че за известно време няма да ползва социалната мрежа, защото иска да живее в реалния свят.

26-годишната звезда имаше тежка година. Тя изпадна в депресия след като претърпя емоционален срив и се наложи да се лекува в болница. Наскоро обаче тя съобщи, че се чувства много по-добре и е време да остави лошите моменти зад гърба си.

Четете още:

Селена плаща по 300 долара на час за пилатес

Усмихната и щастлива: Селена Гомес на ски с приятели

Селена Гомес пребори депресията, снима клип

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари