IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на татко: Синът на Арнолд Шварценегер вае мускули

18 януари 2019 13 00

Не се свени да ги показва

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Синът на Арнолд Шварценегер върви по неговите стъпки. След като направи повече мускули през последната година, той реши да се изфука с тях.

Джоузеф Баена прикова вниманието със снимка, на която позира точно като баща си. Фотосът на Шварценегер от преди близо 43 години е един от най-известните му. Тогава той е само на 21 и печели конкурса „Мистър Олимпия“.

Профилът на младия мъж в Instagram има над 22 хиляди последователи. От публикациите си личи, че той обича да спортува и не се свени да показва мускулестото си тяло.

Джоузеф Баена ходи на фитнес още от 13-годишна възраст. Преди няколко години той стана известен с това, че пресъздаде една от любимите сцени на баща си от „Терминатор 2“.

Момчето е плод на романса между Арнолд Шварценегер и неговата домашна помощничка Милдред Баена. Въпреки че то носи фамилията на майка си, известният актьор поддържа отношения с него.

Още снимки на Джоузеф Баена може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

zz top ( преди 5 години )
Жена му на Шварци М. Шрайвер викала: Виж, на прислужницата детето, как прилича на тебе....после по едно време загряла
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар