IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рийз Уидърспун: 40-те ми донесоха успех в кариерата

19 януари 2019 09 00

Актрисата се снима за Vogue с майка си и дъщеря си

Източник: Vogue

Източник: Vogue

40-те са най-добрият период в кариерата ми, а това е рядкост в Холивуд. Всяка жена на тази възраст трябва да е независима и сама да изкарва парите си. Това казва Рийз Уидърспун пред Vogue. Симпатичната актриса украси корицата на списанието за месец февруари.

Звездата изглежда страхотно в зелена макси рокля от пролетно-лятната колекция на Givenchy. При това носи усмивката си на уста.

Холивудската звезда застана зад обектива на списанието заедно с майка си и дъщеря си, за да покаже поразителната прилика между трите поколения.

Уидърспун разказва, че от малка е бунтарка и никога не се е притеснявала да изказва мнението си на глас. Това ѝ носело конфликти както в училище, така и в работата – на снимачната площадка.

„Омръзна ми да участвам в проекти, в които съм в единствената главна женска роля. Омръзна ми да чета сценарии, в които има само един женски персонаж, който е написан лошо, но въпреки това всяка жена желае да получи възможността да го изиграе, защото нищо друго не ѝ се предлага като опция...“, споделя тя и уточнява, че сериалът „Big Little Lies“ има за цел да „постави жените в центъра на историята“. Тя не само участва в него, но е и негов продуцент.

Подтикната от това да защитава правата на жените, Рийз създава школа за млади режисьори. Тя има собствен канал в YouTube, участва и в различни дискусии.

Всички кадри от фотосесията можете да видите в нашата галерия.

Източник: Vogue

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари