IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Браун пак се забърка в скандал, задържан е за изнасилване в Париж

22 януари 2019 17 40

Официалните му говорители още не са коментирали новината

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Певецът Крис Браун отново има проблеми с полицията. За първи път разправии със съдебните органи звездата имаше през 2009 г., когато призна, че е извършил физическо насилие над Риана, която му бе гадже тогава.

Ето че Браун отново е замесен в скандал с насилие, но този път в Париж. Полицията от френската столица е съобщила, че американската звезда, заедно с още двама души, са задържани, след като жена се оплакала, че била изнасилена, предаде Асошиейтед прес.

Официален представител на полицията уточни, че оплакването е подадено в полицейски участък в 17-и район във френската столица.

Единият от другите двама задържани е бодигард на певеца. Браун все още е арестуван, докато полицията извършва разследване във връзка с оплакването. Нито един представител на полицията не е упълномощен да обсъжда разследването.

Новината за задържането на Браун все още не е коментирана официално от говорители на неговата звукозаписна компания „Сони мюзик“.

През май миналата година Крис пак бе обвинен, че е замесен в подобно престъпление. Американка заяви, че е била изнасилена в неговия дом по време на парти. Тогава жената обяснила, че там е имало много наркотици и алкохол.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари