IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебешкото парти на Меган – в тесен кръг

21 февруари 2019 12 50

Майка й не присъства

Източник: Reuters

Източник: Reuters

В тесен кръг протече бебешкото парти на Меган Маркъл. То се проведе в хотел в Ню Йорк, в който е отседнала херцогинята на Съсекс, а негов основен организатор бе Джесика Мълрони – една от най-близките ѝ приятелки.

На тържеството в чест на първото дете на принц Хари и Меган са присъствали Амал Клуни, Серина Уилямс, Гейл Кинг и Абигейл Спенсър от сериала „Костюмари“. Актрисата Приянка Чопра също е била поканена, но заради ангажимент в Бевърли Хилс се е наложило да откаже.

Според американски медии, Амал и Серина са отговаряли за украсата на партито. Заради кралския статут на своята приятелка, те нямат право да споделят снимки от събирането в социалните мрежи.

Появата на Меган Маркъл в САЩ предизвика противоречиви коментари. Тъй като във Великобритания не може да направи подобно тържество, е получила позволение да замине за родината си. Въпреки това, тя не отседна при майка си, нито я покани да се присъедини към нея и приятелките ѝ.

Междувременно от Двореца в Кенсингтън съобщиха, че пътуването на херцогинята е поето с нейни лични средства. По информация на Daily Mail, 5-дневният престой на Меган в Ню Йорк струва 500 000 щатски долара, като само нощувката в луксозния хотел е поне 75 000 долара на ден.

Късно снощи Меган е забелязана да напуска САЩ с частен самолет. По-интересното е, че папараци са я уловили да носи черна шапка на главата, спортен екип в същия цвят и бежово палто отгоре. Освен това тя е била с маратонки. Подобно облекло е нещо, което американката не би си позволила във Великобритания заради кралския протокол.

Според експерти, връщайки се на Острова, съпругата на принц Хари ще получи солидна критика от кралицата за „тайното си пътуване“.

Източник: Reuters

Извън Острова: Меган разпусна с приятелки в Ню Йорк

Меган отлетя тайно за Ню Йорк. Празнува Baby shower

Стана ясно къде ще учи детето на Хари и Меган

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари