IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Фокс заряза Кейти Холмс, но дали тя знае?

28 февруари 2019 09 30

Актьорът изненадващо се обяви за „необвързан“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джейми Фокс не само заяви на парти след Оскарите, че е „необвързан“, но и се появи с актрисата Джесика Зор. Актьорът, за когото се говореше, че стяга сватба в Париж с дългогодишната си половинка – Кейти Холмс, явно е на съвсем друга вълна.

51-годишният Джейми, който е носител на „Оскар“, присъства на много партита в неделя вечер (24 февруари) в Лос Анджелис и на едно от тях разкрил статуса си пред свои колеги. Направил го уж доста небрежно, просто подхвърляйки, че си няма половинка в момента.

В същото време Фокс се мотаел почти през цялото време с актрисата от сериала „Клюкарката“ Джесика. Двамата дошли заедно на партито на Мерцедес Бенц, след това минали през партито на списание Vanity Fair, а накрая посетили и частното парти на Бионсе и Джей Зи.

Според слуховете отношенията на Джейми и Джесика са по-скоро романтични, отколкото приятелски.

Странното е, че той съвсем наскоро беше сниман на почивка с Кейти и дори се заговори, че двамата са решили да узаконят отношенията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари