IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нора Караиванова ще става майка

8 март 2019 09 50

Певицата е в шестия месец

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Нора Караиванова ще става майка. В момента певицата е в шестия месец и няма търпение да прегърне детенцето си. Щастливата новина съобщи самата тя пред Нова тв.

„Толкова ми е странно, че не може да ми излезе естествено от устата да го кажа: „Бременна съм“, каза тя.

Изпълнителката, чиято кариера тръгна от музикалния формат „Music Idol“, коментира, че отдавна мислела за дете, а и родителите ѝ настоявали да ги дари с внуче. Въпреки това обаче тя не планувала бременността си и се изненадала, когато разбрала, че е заченала.

Нора сподели, че едва в петия месец разбрала, че ще става майка. Причината е, че по-рано имала хормонални проблеми и доста стрес, поради които мислела, че те са причината за липсващия цикъл. Когато се решила да отиде на преглед, докторът я зарадвал с хубавата новина.

„И той каза: охоо, ама ти си бременна. Изпаднах в супер шок. Духът ми се отдели от тялото и през цялото време го гледах като филм“, спомня си тя.

„Предразположена съм чисто физически да пълнея, да съм по-пищна. Напоследък не следях храненето си и ядях каквото ми падне и си мислех, че се дължи на това“, каза още певицата.

Нора Караиванова не пожела да коментира кой е бащата на детето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

az ( преди 5 години )