Тя има 5 големи дъщери с кариери и по-голяма популярност от нейната собствена и това ни най-малко не я притеснява. Точно обратното! 63-годишната Крис Дженър иска децата ѝ да са амбициозни и пробивни.

63-годишната риалити звезда и мениджър на кариерите на децата си Ким, Клое и Кортни Кардашиян и Крис и Кендъл Дженър сподели в ефира на Zaza World Radio, че държи момичетата ѝ да запомнят едно: „Ако някой ви каже не, значи говорите с погрешния човек!“.

Мама Крис е боготворена от дъщерите си, които признават, че всеки ден ѝ звънят с някоя нова драма относно личния и професионалния си живот. И въпреки напрежението, тя умее да се справя не само с настроенията на децата си, но и да дирижира бизнесите им, които сумарно надхвърлят милиард долара.

„Смятам, че всяка от тях има какво да даде на света, има страхотна бизнес идея пред себе си. Мисля за това през цялото време. Професионалните възможности, които имат, са много важни, защото им дават контрол над ситуацията“, коментира кариерите на момичетата Крис.

Според нея, ако човек е уверен че иска да постигне нещо, нищо не може да го спре.