IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 от най-влиятелните звездни двойки

17 март 2019 09 00

Когато любовта и силата са ръка за ръка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Виждаме ги всеки ден във всяка сфера. Те са известни, те са красиви, те показват, че половинката на всеки човек съществува.

Те ни мотивират за това, че перфектната двойка, симбиозата и силата могат да съществуват под един покрив и са олицетворението на образа, в който двама души са не просто заедно, а са един отбор, постигащ всяка своя цел.

Както се казва, двойките, за които небето е единствената граница.

Представяме ви топ 10 на най-влиятелните звездни двойки.

1. Барак и Мишел Обама

Тяхната история започна пред очите на света през 2008 година, когато Барак Обама създаде историята като първия чернокож президент на САЩ. Той и неговата Първа дама продължават да ни вдъхновяват и днес със своята неизчерпаема сила, класа и освен всичко – пример, че може да станеш един от най-влиятелните хора в света и никога да не забравиш човешката си страна.

2. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Лайвли и Рейнолдс се срещат през 2011 на снимките на „Зеленият фенер“, а любовта им продължава и след големия екран, макар и да пламва едва година по-късно.

Срещат се след снимките на двойна среща, където и двамата са с други хора.

„Това беше най-неудобната среща за половинките ни, защото между нас двамата прехвърчаха искри“, споделя Райън Рейнолдс. През 2012 се женят и вече имат две дъщери.

3. Меган Маркъл и Принц Хари

Кралската приказка на новата двойка бързо се превърна в тема номер 1 в целия свят, след като направиха своя светски дебют като двойка през 2017 година. Същата година, през ноември, обявиха своя годеж, а през май 2018 сключиха брак пред очите на милиони хора от целия свят. Меган Маркъл и Принц Хари ще станат родители, а щастливото събитие се очаква да бъде през пролетта на тази година.

4. Бионсе и Джей Зи

Семейството, което покори и владее музикалната рап сцена – Бионсе и Джей Зи. Двамата имат общо 45 награди „Грами“ и кариерите им са в своя разцвет. Властта им е толкова голяма, че дори успяха да затворят Лувъра за заснемането на клипа към „Apeshit“. Двамата се ожениха през 2008 година, дъщеря им Блу Айви се роди през 2012, а през 2017 Бионсе почти „счупи“ интернет, след като обяви, че е бременна с близнаци.

5. Брадли Купър и Ирина Шейк

Макар и двамата да имат професии, свързани пряко с публичност, Ирина Шейк и Брадли Купър успяват изумително добре да държат връзката си извън прожекторите. Те изненадаха приятно своите фенове, след като се появиха заедно по червения килим на церемонията по награждаване на „Златен глобус“ през 2019. Двойката има едно момиченце.

6. Джордж Клуни и Амал Клуни

Най-желаният ерген в света реши да се раздели с това си прозвище и да стане част от една от най-влиятелните звездни двойки в света. Джордж и Амал се срещат за първи път в дома му на езерото Комо през 2013 година, а интересен факт е, че там са и родителите му, които се запознават с Амал още преди първата ѝ среща със сина им. Двамата скоро сключват брак, през септември 2014, и са родители на две деца.

7. Дейвид и Виктория Бекъм

Футболистът и бившата певица се срещат през 1997, а през 1999 година сключват брак. Днес Виктория Бекъм се радва на успешна кариера като дизайнер за собствена модна къща, а Дейвид има общо седем отбора в своята биография, за които е играл. Двамата имат четири деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър като не спират да споделят със света своята семейна хармония.

8. Том Брейди и Жизел Бюндхен

Той е печелил шест шампионата Super Bowl, а тя е в топ 5 на най-скъпоплатените супермодели в света. Двамата не могат да се похвалят с приказни отношения, тъй като връзката им започва ударно. Два месеца след като започват да се срещат, Том съобщава на Жизел, че бившата му приятелка е бременна. Въпреки това, двамата са изключителен пример за това, че любовта може да премине през всичко и да се справи с всякакви трудности.

9. Принц Уилям и Кейт Мидълтън

Двамата се срещат през 2001 година. Макар да се разделят за кратко, през 2007 година осъзнават, че не могат един без друг и вече 12 години са неразделни. По време на официалното интервю по повод годежа им през 2010 година, Кейт прави впечатление на много срамежлива дама. След приказната им сватба през 2011, двамата стават родители на три деца – принц Джордж, принцеса Шарлота и принц Луис.

10. Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино

Когато една от най-известните актриси реши да се омъжи за собственика на модния конгломерат Kering, тогава разбираме, че се заформя една истински влиятелна двойка.

Макар да не стоят далеч от официални събития, двамата предпочитат отношенията им да не са под светлините на прожекторите. „Това е толкова романтична, страхотна история, но е моя. Не искам да я вулгаризирам като я превърна в история, с която да стана интересна“, сподели Салма Хайек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари