IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Страховете на Парис Джексън – роли и опити за самоубийство

18 март 2019 08 11

Дъщерята на Джако неведнъж е искала да сложи край на живота си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Неведнъж дъщерята на Джако – Парис Джексън, е отхвърляла обвиненията срещу краля на попа в педофилия. Особено силен бе стресът за младото момиче, след като се появи скандалния филм „Да напуснеш Невърленд“. В продукцията фигурират разказите на Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък, които обвиняват Майкъл Джексън в сексуално посегателство, докато са били деца. Малко след излъчването по HBO се появи слух, че Парис е била приета в болница след опит за самоубийство, предаде TMZ.

Според изданието момичето се е опитало да си пререже вените.

Самата Парис напълно отхвърли тези твърдения. В гневен туит, използвайки нецензурни думи, 20-годишната актриса и модел обвини в лъжа TMZ. Друг пост на Парис Джексън в социалната мрежа гласи: „Лъжи, лъжи, лъжи и пак лъжи“.

Сайтът, съобщил, че щерката на Джако е опитала да сложи край на живота си, се позовава на „семейни източници“ и „запознати източници“, според които тя е била задържана принудително за 72 часа. След показването на документалния филм „Да напуснеш Невърленд“ източник от обкръжението ѝ разкри, че Парис се притеснява как продукцията ще се отрази върху бъдещето ѝ като актриса.

Според него тя се опасява, че заради новите обвинения срещу баща ѝ режисьорите ще се страхуват да ѝ предлагат роли, защото името ѝ може да отблъсне зрителите. Публичното становище на Парис Джексън по въпроса с документалния филм беше, че не е нейна работа да защитава наследството на баща си, както и че други „носят факлата“, а тя ги подкрепя.

Друг неназован източник, цитиран от сайта Wrap, посочва, че Парис Джексън е претърпяла незначителен инцидент, който е наложил кратко медицинско лечение, както и че тя вече си е у дома и се чувства добре. „Съобщенията за принудително задържане и опит за самоубийство не отговарят на истината“, казва източникът.

Sunday Mirror помества кадри от съботния ден, когато се твърди, че Парис Джексън е била хоспитализирана. Актрисата и модел е засечена в компанията на приятеля си Гейбриъл Глен и носи яке с надпис на гърба, част от който гласи „Добре съм“.

Изданието отбелязва, че Парис е разговаряла и с репортери, на чийто въпрос как се чувства отново е отговорила: „Добре съм, хора“.

Всъщност, ако опитът за самоубийство е истина, то това не е първият път, в който Парис иска да сложи край на живота си. Още през 2017 г. пред сп. „Rolling Stone“ дъщерята на Майкъл Джексън признава, че през 2013 г. е направила опит за самоубийство и дори „няколко пъти“ е искала да сложи край на живота си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари