IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Група „Ъпсурт“ е пред разпад

20 март 2019 11 32

Ицо Хазарта готви самостоятелен албум

Източник: Булфото, архив

Източник: Булфото, архив

Група „Ъпсурт“ е пред разпад. Това съобщава Dnes.bg и уточнява, че Ицо Хазарта поема по свой собствен път, докато Бат Венци и Буч ще продължат да работят заедно.

Популярното трио, което скоро има концерт в София, е спряло да поема нови ангажименти, но ще изпълни насрочените до момента.

Най-вероятно „Ъпсурт“ ще просъществува до края на март. Очаква се Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч да пеят заедно и през май, заради уговорка с рапъра 100 Кила за неговия концерт.

По непотвърдена информация, отношенията между тримата са твърде изострени от месеци, но едва преди седмица конфликтите ескалирали.

Наскоро Ицо Хазарта се завърна на музикалната сцена със самостоятелно парче – „Браво“. Смята се, че той има амбиции за нов албум и желание за самостоятелна кариера, което явно не се е харесало на бившите му колеги.

И тримата изпълнители все още не са потвърдили новината за разпадането на групата, с която са израснали няколко поколения тийнейджъри.

Ицо Хазарта: За провалените колеги има психиатри

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари