IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, станали майки след 40-те

30 март 2019 13 00

Макар и късно, те се радват на наследниците си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Според специалисти е хубаво човек да роди дете преди да навърши 35 години. Това е свързано най-вече и с възможността на жената да забременее. Но ето няколко звезди, които стават майки на по-късна възраст и са изключително щастливи с децата си. Всяка от тях е родила първото си дете след 40-ата си година.

Салма Хайек

Актрисата става майка за първи път на 40 години. Ражда дъщеря си на 21 септември 2007 г. Кръщава я Валентина Палома Пино и е от съпруга ѝ – милионера Франсоа Анри Пино. В интервю две години след раждането звездата признава, че не тъгува, че е станала майка толкова късно. „Сега съм по-пълноценен човек, отколкото преди 10 години. Тя получи по-добра майка затова, че се роди сега“.

Ева Мендес

И Ева Мендес ражда първото си дете на 40 години. След като три години отношенията ѝ с Райън Гослинг вървят в романтична посока, актрисата ражда дъщеря им, която двамата кръщават Есмералда. Две години по-късно се появява и второто им момиченце Амаду. Гослинг неведнъж разказва колко държи на семейството си.

Снимка: Reuters

Ким Бейсинджър

От брака си с Алек Болдуин актрисата ражда дъщеря им Айлънд. В този момент Ким вече е навършила 41 години. Двамата са съпрузи от 1993 година и се развеждат през 2002 г.

Снимка: Reuters

Джанет Джексън

По-малката сестра на Майкъл Джексън стана известна и с факта, че роди дъщеря си чак на 50 години. Тогава тя бе омъжена за милионера Уисам ал Мана. Въпреки че бременността минава тежко, детето се ражда здраво, а Джанет успя дори да възстанови хубавата си фигура след раждането.

Снимка: Reuters

Джина Дейвис

Актрисата, известна от филма „Телма и Луиз“ роди първото си дете чак на 46 години. Тя има общо четири брака зад гърба си – с Ричард Емоло, с Джеф Голдблум и Рени Харлин. Първото ѝ дете се ражда от брака ѝ със съпруг номер четири – Реза Джахари. Две години по-късно става майка и на близнаци. Двамата с Реза все пак се развеждат след 16 години брачен живот.

Снимка: Reuters

Хелън Хънт

Звездата от „Луд съм по теб“ и „Колкото толкова“ става майка на 41 години. Дъщеря ѝ се казва Макена и е от партньора ѝ Матю Карнахан, с когото дълго време ту се разделят, ту се събират до окончателното им решение да продължат по различни пътища.

Снимка: Reuters

Бевърли Д'Анджело

Звездата от мюзикъла на Милош Форман „Коса“ няма брак с Ал Пачино, но започва връзка с него през 1997 г. От любовта им се раждат близнаци през 2001 г. Бевърли тогава е на 50 години. По-късно двамата актьори се разделят, но продължават да спорят около въпроса с попечителството над децата.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари